Babbage ziet je

grenzeloze dromen

Wesley – Recruitment Consultant bij Babbage

"Bij Babbage krijg ik de gelegenheid om verre reizen te maken."

Waarom viel jouw oog op Babbage Company?
Ik werkte eerst bij een uitzendbureau in de transport en logistieke sector. Toen ik begon met om me heen kijken voor een volgende stap, ontdekte ik via een collega Babbage Company. Ik nam contact met ze op en dat was meteen erg fijn. De recruitmentbranche voor communicatie-, marketing- en online professionals sprak mij veel meer aan dan de sector waarin ik voorheen werkte. Met communicatieprofessionals kun je namelijk echt babbelen en verloopt de communicatie niet stug en stroperig. Daarnaast sprak de bedrijfsvoering mij meteen aan: gericht op het wij, niet op het ik.

Waarom moeten we bij Babbage Company zijn?
Ik vond de manier waarop er met mij gecommuniceerd werd erg prettig. Ik ervoer de sfeer direct als erg teamgericht in plaats van individualistisch. We gunnen elkaar alles en haaien niet op de meeste plaatsingen ten koste van collega’s. We helpen elkaar: ik doe iets voor jou, jij doet iets voor mij. Bij mijn vorige werkgever merkte ik bijvoorbeeld dat de KPI’s keihard waren. Het is fijn dat ik nu niet aan zulke strenge KPI’s vastzit.

Ik vind het leuk om mensen aan een nieuwe functie te helpen. Dat geeft ontzettend veel voldoening. Ik kan me daarnaast ook goed verplaatsen in marketing en communicatieprofessionals. Door veel hooi op mijn vork te nemen, krijg ik echt energie. Vol gas en vlammen, daar houd ik van!

Hoe kun jij bij Babbage Company grenzeloos dromen?
Het maken van verre reizen is iets wat ik het liefste doe. Rugzak pakken en een aantal weken de hort op gaan! In totaal ben ik bijna 13 maanden in Latijns-Amerika geweest. Ik ga hier het liefst naartoe, omdat ik ook Spaans spreek. Peru is het mooiste land waar ik ooit geweest ben (inmiddels drie keer).

Bij Babbage krijg ik de gelegenheid om verre reizen te maken. Het is belangrijk voor mij en geeft me een onbegrensd gevoel van vrijheid. Doordat ik een sterke voorkeur voor verre bestemmingen heb, ga ik liever een aantal weken aaneengesloten. Zo heb ik de tijd om alles kan verkennen en mijn reisdromen te verwezenlijken. Bij Babbage Company en met behulp en in goed overleg met mijn collega’s kan ik hier de ruimte voor vinden!

Weten hoe we ook jou kunnen ondersteunen bij jouw professionele groei? Of benieuwd naar alle interessante projecten en opdrachten die je via ons kunt gaan doen? Bel, app of plan meteen een kennismaking. We kijken uit naar je komst!

Contact opnemen

Celine staat klaar om je vragen te beantwoorden. Stuur je een appje of wil je liever meteen een afspraak maken?

Contact opnemen via WhatsApp

Direct afspraak inplannen met Celine

Of laat je gegevens achter en dan belt Celine je zo snel mogelijk terug.

Scroll voor meer