Over ons

Wil je dat jouw unieke talent gezien wordt? Dat het een plek heeft om te bloeien en groeien? Dan moet je bij Babbage zijn. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw kennis, kracht en karakter. Naar wat je drijft en waar je van droomt, zodat we hier samen voor kunnen gaan.

Onze organisatie

Babbage is de verbindende schakel tussen marketing-, communicatie en contentprofessionals en uitdagende projecten. Inmiddels zijn er al ruim 20.000 professionals bij ons aangesloten, die allemaal binnen de eigen sector, branche of specialisme hun expertise kwijt kunnen. Sinds april 2021 is ook het recruitment en trainingsbureau De Redactie onderdeel van de Babbage Company. Hierdoor hebben we nog meer expertise en talent in huis op het gebied van content en redactie en kunnen we meer cursussen aanbieden.

 

Ons team

Bij Babbage kom je terecht in een betrokken en gezellig team. We zitten vol vuur en ambitie, waarmee we je inspireren en uitdagen.  Binnen het team zien we hoe jij met jouw unieke talent het verschil kunt maken. Daarom krijg je de vrijheid om je werk op jouw manier uit te voeren en alle ruimte om je hierin verder te ontwikkelen. Onze waardering spreken we regelmatig uit of laten we zien met een bloemetje. Deze teamspirit is onmisbaar, want hiermee versterken we elkaar. Alleen samen komen we tot de beste resultaten.

Contact opnemen

Celine staat klaar om je vragen te beantwoorden. Stuur je een appje of wil je liever meteen een afspraak maken?

Contact opnemen via WhatsApp

Direct afspraak inplannen met Celine

Of laat je gegevens achter en dan belt Celine je zo snel mogelijk terug.

Scroll voor meer