Babbage ziet je

wil om te leren

Birte – Talent Sourcer / Recruitment Assistent

“Door in mijn tussenjaar bij Babbage te werken, krijg ik de kans om mijn skills te ontwikkelen, te ontdekken waar ik goed in ben en waar ik plezier uit haal.”

Waarom viel jouw oog op Babbage Company? 

Toen ik wist dat ik een break van school zou nemen en een tussenjaar ging doen, wist ik ook dat ik tijdens dat jaar niet stil wilde zitten. Niets doen, dat past niet bij mijn karakter. Ik had destijds wel een bijbaantje in de horeca, maar dat was niet het soort werk waar ik mijn tussenjaar mee wilde invullen. Ik wilde echt iets leren en vast een kijkje in de keuken nemen van een organisatie. Via familie hoorde ik over Babbage en de fijne werksfeer. Het vernieuwende karakter van Babbage sprak me direct aan. Vooral toen ik hoorde dat er ook vaak uitjes en borrels geregeld worden!

Wat heb je hiervoor gedaan en hoe ben je bij Babbage Company terechtgekomen? 

Veel werkervaring heb ik nog niet. Ik heb namelijk net mijn vwo-diploma gehaald. Ik hoorde dat ze bij Babbage een Talent Sourcer zochten, waar geen specifieke werkervaring voor nodig was. Dus nam ik meteen contact op. Na een enthousiast telefoongesprek werd ik uitgenodigd op kantoor met het bericht ‘’dat ik daarna meteen kon aanschuiven met de borrel.‘’ De borrel gaf me een goed beeld van de werksfeer: hard werken, maar ook kletsen en gezelligheid. Op de borrel sprak ik een (inmiddels) oud-medewerker die ook tijdens zijn tussenjaar bij Babbage werkte als Talent Sourcer en werd ik nog enthousiaster. Tijdens mijn tweede gesprek vertelden mijn (inmiddels) collega’s me dat zij mij ook écht iets wilden leren. Dat had ik nog nooit gehoord bij een sollicitatiegesprek en vond ik een fijne gedachte. Ik heb bij Babbage inderdaad het idee alsof ik niet alleen voor een bedrijf werk, maar ook voor mezelf. Ik leer en ontwikkel mijzelf hier.

Hoe kun je bij Babbage Company leren? 

Omdat ik nog niet weet welke studie ik na mijn tussenjaar wil doen, is het werken bij Babbage al interessant. Ik zie zo veel vacatures en cv’s voorbijkomen. Dat geeft me een beeld van functies die er bestaan, werk wat me leuk lijkt en opleidingen die andere professionals hebben gedaan. Dat inspireert mij.  Ook krijg ik veel ruimte om mezelf te ontwikkelen. Op dit moment werk ik hier vier maanden en heb ik al drie cursussen gedaan. En wat ik leer is niet alleen werk gerelateerd. Ik krijg ook de kans om mijn skills te ontwikkelen, te ontdekken waar ik goed in ben en waar ik plezier uit haal. En ik ervaar hoe het is om een ‘echte baan’ te hebben, fulltime te werken en onderdeel te zijn van een team. Want dat ben ik echt! Ik ben nodig en dat laten mijn collega’s mij ook weten. Ik voelde me vanaf het begin al welkom!

Contact opnemen

Celine staat klaar om je vragen te beantwoorden. Stuur je een appje of wil je liever meteen een afspraak maken?

Contact opnemen via WhatsApp

Direct afspraak inplannen met Celine

Of laat je gegevens achter en dan belt Celine je zo snel mogelijk terug.

Scroll voor meer