Babbage ziet je

verder groeien

Eline – (Senior) Recruitment Consultant

“Er wordt bij Babbage echt gekeken naar jouw talenten en krachten, zodat jij tot bloei kunt komen in jouw carrière.”

Waarom viel jouw oog op Babbage Company? 

In 2019 verhuisde ik van Brabant naar de Bollenstreek. Dat betekende ook een nieuwe baan. Omdat de arbeidsmarkt toen anders was dan nu, had ik niet direct succes. Ik solliciteerde actief en had geregeld contact met recruiters via LinkedIn. Deze ervaringen waren vaker negatief dan positief.

Ik zag een Facebook-advertentie van Babbage Company om communicatieprofessionals te bemiddelen. Daar zag ik raakvlakken en kansen om werkzoekenden een positieve sollicitatieprocedure mee te geven! Ik stuurde meteen een berichtje dat ik interesse had, maar geen ervaring als recruiter. Dit was gelukkig geen vereiste. Al snel werd een gesprek ingepland. Twee weken later was mijn contract ondertekend!

Waarom past Babbage Company bij jou?  

Door naar de Bollenstreek te verhuizen heb ik letterlijk en figuurlijk mijn horizon verbreed. . Mijn functie als communicatieadviseur heb ik losgelaten, mijn vakgebied gelukkig niet. Ik bemiddel nu voor professionals in hetzelfde vak. De persoonlijke aanpak en betrokkenheid van Babbage Company passen erg goed bij mij. Waar ik eerder hoorde dat persoonlijk contact de kans vergroot tot een zakelijk conflict, ben ik overtuigd van het tegenovergestelde. Mijn zakelijke normen en waarden komen bij Babbage Company goed tot hun recht.

Ik weet dat persoonlijke gebeurtenissen een rol (kunnen) spelen tijdens een sollicitatieprocedure, waardoor ik een professional graag leer kennen. Een verhuizing, zwangerschap of herstel na ziekte zijn voor de ander belangrijke onderwerpen. Starten in een nieuwe baan is een impactvolle situatie, ook privé. Elkaar leren kennen helpt mij om succesvol te bemiddelen. En dan komen we bij de kern van Babbage Company: informeel en professioneel. Een werkcultuur die mij thuis laat voelen, en dat gevoel probeer ik ook in mijn contact met professionals te creëren.

Hoe groei jij verder bij Babbage Company? 

In januari 2020 startte ik als Recruitment Consultant voor interim-professionals. Niet lang daarna brak corona uit en moest ik alleen thuis verder. Babbage Company begeleidde dit goed, waardoor ik dit voor mij nieuwe werkveld goed eigen kon maken. Na anderhalf jaar was er intern behoefte aan meer capaciteit bij het team voor werving en selectie. Na mijn zwangerschapsverlof stapte ik over naar dit team, waar ik door drukte een beetje in het diepe ben gegooid. Maar ik pakte het werk snel op en leerde veel in korte tijd.

In de afgelopen drie jaar dat ik bij Babbage Company werk, is de organisatie ontzettend gegroeid. Dat zorgt voor nieuwe kansen. Zo heb ik nieuwe collega’s begeleid in hun nieuwe functie en geholpen met de onboarding. Mijn commitment en enthousiasme zijn niet onopgemerkt gebleven; inmiddels heb ik zelf promotie gemaakt naar Senior Recruitment Consultant. Er wordt hier echt gekeken naar waar jouw talenten en krachten liggen, zodat jij tot bloei kunt komen in jouw carrière. Dat vind ik heel fijn om te ervaren. Het is geen ellenbogenwerk bij Babbage, maar mensen worden geholpen naar de juiste plek. Ik heb echt een kans gekregen om te groeien.

Contact opnemen

Celine staat klaar om je vragen te beantwoorden. Stuur je een appje of wil je liever meteen een afspraak maken?

Contact opnemen via WhatsApp

Direct afspraak inplannen met Celine

Of laat je gegevens achter en dan belt Celine je zo snel mogelijk terug.

Scroll voor meer