Babbage ziet je

kansen

Gwen – Recruitment Consultant

“Ik was helemaal nieuw in het vak, maar kreeg snel het vertrouwen om zelfstandig aan de slag te gaan.”

Waarom viel jouw oog op Babbage Company? 

Ik werkte bij de Hunkemöller met Renate, een collega bij Babbage Company. Nadat ik afstudeerde aan de UvA, was het tijd voor een nieuwe stap. Ik wist alleen niet wat. Ik studeerde sociologie, maar ik hoefde niet per se iets gerelateerd aan mijn studie te doen. Wat ik vooral wilde, was iets nieuws leren en nieuwe mensen ontmoeten. Toen Renate bij de Hunkemöller wegging, heb ik haar na een tijd gevraagd hoe het bij Babbage Company was en of er nog een plekje vrij was voor mij. Ik kon meteen mij cv opsturen en vrij snel daarna op kennismakingsgesprek komen.

In eerste instantie was ik erg zenuwachtig voor mijn sollicitatiegesprek, maar het gesprek was zo leuk! We hebben een uur gepraat. Het was in het begin nog niet helemaal duidelijk welke rol ik binnen het bedrijf zou krijgen, maar na meer gesprekken bleek dat ik het beste zou passen als Recruitment Consultant bij De Redactie, dochterbedrijf van Babbage Company. Dat aanbod heb ik meteen geaccepteerd! Ik wist nog niet helemaal wat een recruiter precies deed, want ik was helemaal nieuw in het vak, maar nieuwe dingen leren wil ik altijd.

Hoe komen jouw verborgen talenten tot uiting bij Babbage Company? 

Ik had van tevoren zelf al opgezocht wat een recruiter precies doet en hoe je een goede recruiter wordt. En voordat ik bij Babbage Company begon, mocht ik deelnemen aan een training voor recruiters. Dat was ontzettend leuk, niet alleen om het vak te leren, maar ook om een aantal van mijn nieuwe collega’s alvast te leren kennen.

Ik ontwikkelde me na mijn start bij Babbage Company snel. Op mijn eerste dag twijfelde ik nog over mijn vaardigheden, maar na twee uur deed ik al een kennismakingsgesprek met een potentiële professional. Ik vond het fijn dat ik snel het vertrouwen kreeg om zelfstandig dingen op te pakken. Dat motiveert mij om snel te leren en te laten zien dat het gegeven vertrouwen ook terecht is. En met vragen kan ik altijd bij mijn collega’s terecht, ook van andere teams. Mijn eerste plaatsing was al na een maand! Een professional waarmee ik zelf al het contact had: van kennismaking tot plaatsing. Ook het vertrouwen van de partner was er direct. Zij weten dat wij snel met een goede vervanging komen, mocht er geen directe match zijn.

Waarom zou jij een collega aandragen bij Babbage Company? 

Ik zou Babbage Company zeker aanraden! Ik kom altijd graag naar mijn werk toe. Het kantoor is net nieuw en echt super mooi, maar de sfeer is er ook heel goed. Iedereen is altijd enthousiast en vriendelijk. Op mijn eerste dag werd ik erg lief door iedereen ontvangen en had ik met de meesten een kennismaking. Van vorige werkgevers kende ik helemaal niet dat mensen even de tijd nemen om een kop koffie te drinken en je te leren kennen. Dat was heel fijn.

Binnen Babbage Company heb je echt de mogelijkheid om dingen te leren en om te groeien. Ook als je compleet nieuw bent in het vak. Binnen het bedrijf heb je verschillende afdelingen waar je een kijkje kan nemen. Het is ook heel fijn dat de mogelijkheid er is om een dagje thuis te werken. In overleg kan je prima een vaste thuiswerkdag hebben. En als je je een dagje niet zo fit voelt, dan doet niemand er ook moeilijk over als je vanuit huis werkt. Het vertrouwen dat je je werk goed doet is er. Dat is heel prettig.

Contact opnemen

Celine staat klaar om je vragen te beantwoorden. Stuur je een appje of wil je liever meteen een afspraak maken?

Contact opnemen via WhatsApp

Direct afspraak inplannen met Celine

Of laat je gegevens achter en dan belt Celine je zo snel mogelijk terug.

Scroll voor meer