Babbage ziet je

direct scoren

Onur – Interim Recruitment Consultant

“Bij Babbage krijg je gelijk het vertrouwen. Het helpt dat ik me snel welkom voelde binnen het team en de organisatie.”

Waarom viel jouw oog op Babbage Company? 

Via mijn huidige werkgever werk ik als interim consultant voor verschillende organisaties. Zij kwamen al snel met Babbage en ik voelde meteen: dit is ‘m! Qua type organisatie, de grootte van het bedrijf, de fase waarin het bedrijf zich bevindt, maar ook de professionals waar Babbage mee werkt – content, marketing & communicatie – trekken mij aan. Je merkt echt dat je met specialisten werkt.

Het is hier boven verwachting leuk. Het team is jong en bestaat uit mensen waar ik me mee identificeer, dat is heel positief. De sfeer is behoorlijk informeel, en toch professioneel in hoe mensen met elkaar omgaan. Iedereen heeft een plek in de organisatie en de moeite die Babbage doet om een inclusieve werkgever te zijn spreekt me enorm aan. Dat voelde ik heel erg vanaf het begin dat ik hier binnen kwam. Dat mogen wel meer bedrijven doen.

Waarom op interimbasis werken? 

Inmiddels werk ik ruim vier jaar in recruitment. Eigenlijk ben ik erin gerold. Ik merkte dat ik het leuk vond om binnen organisaties aan teams te bouwen. En ik ben er goed in . Een team opzetten bestaat niet alleen uit het samenbrengen van professionals, maar juist ook van persoonlijkheden. Soms past iemand qua cv, kennis en kunde perfect in een team, maar qua persoonlijkheid helemaal niet. Met mijn achtergrond in Psychologie is het interessant om dat samen te laten komen: een mooie mix tussen mensenwerk en commerciële doelen. Een match maken op alle fronten, dat vind ik waardevol. Uiteindelijk zorg je er toch voor dat mensen brood op de plank krijgen door voor hen een job te vinden waar ze gelukkig van worden.  Uiteindelijk breng je toch veel tijd van je week door op werk. Hoe mooi is het dan als je je ergens gelukkig voelt? Daar draag ik graag aan bij.

Vooral de zwaardere, inhoudelijke profielen op management en executive niveau liggen mij goed en daar wilde ik meer ervaring mee op doen. Door interim te werken kan ik bij verschillende organisaties en teams een kijkje in de keuken nemen en een bijdrage leveren. Vooral op momenten dat het nodig is, de spanningsboog strak is. Wanneer je écht nodig bent, dan ben je er om dat team te helpen. Op die manier voeg je elke keer waarde toe.

Hoe ziet Babbage jou direct scoren? 

Bij Babbage krijg je gelijk het vertrouwen. In de rol van interimmer hoort het er ook bij dat je meteen je eigen vacatures krijgt. Dat ligt mij wel. Het helpt als je je snel ergens welkom voelt en op je plek bent binnen het team en binnen de organisatie. Babbage is een open organisatie – een warm bad. Je kan met alles bij je collega’s terecht en ze staan open om je te helpen en wegwijs te maken.

Als interimmer ga je aan de slag voor een bepaalde periode, daar zit dus een eind aan. Het is bijzonder dat je dan bij een organisatie terecht komt waar je je zo thuis voelt, want ondanks dat ik tijdelijk bij Babbage werkt, voel ik me volledig onderdeel van de organisatie. Daarom zal het ook wel een beetje gek zijn om weg te gaan, maar dat weet je van tevoren. En voorlopig ben ik er nog!

 

Contact opnemen

Celine staat klaar om je vragen te beantwoorden. Stuur je een appje of wil je liever meteen een afspraak maken?

Contact opnemen via WhatsApp

Direct afspraak inplannen met Celine

Of laat je gegevens achter en dan belt Celine je zo snel mogelijk terug.

Scroll voor meer